2020

  • Avtal2020 – Nu går vi igenom kraven

    Vi har nu växlat avtalskrav med Installatörsföretagen på Installationsavtalet och genomfört ett första uppföljningsmöte med deras lilla delegation. Imorgon fredag växlar vi på Larm- och Säkerhetsavtalet med Stanley Security och på måndag fortsätter v...

  • Elektrikerna har idag växlat krav på Installationsavtalet

    Idag växlade Elektrikerna och vår motpart Installatörsföretagen avtalskrav för Installationsavtalet. Våra krav består bland annat av löneökning med 3%, högre pension och kortare arbetsvecka.

  • Delta på din verksamhetskrets årsmöte

    Just nu pågår val i Elektrikernas lokala verksamhetskretsar. Som medlem har du möjlighet att rösta fram bland annat vilka medlemmar som ska sitta i kretsens verkställande utskott (VU) och vilka som ska vara ombud på centrala representantskapet (CR)....

  • Resultat från vår medlemsundersökning om företagshälsovård

    349 har svarat på Elektrikerförbundets enkät om de har företagshälsovård och hur ofta de fått gå på kontroll. Drygt 18 % av dessa saknar företagshälsovård och nästan 20 % har inte fått återkommande hälsoundersökning minst vart 3:e år.

  • PÅMINNELSE: Undersökning om löneskillnad mellan kvinnor och män på våra avtalsområden

    Nu är det en vecka kvar tills undersökningen om löneskillnader mellan kvinnor och män avslutas. Vi vill därför påminna alla verksamma kvinnor på våra avtalsområden att besvara enkäten senast fredagen den 31 januari 2020, om du inte redan gjort det.

  • Vinnare i ackordstävlingen

    Vi gratulerar ackordslagen från Henningsons Elektriska i Falun och Marklunds El i Åre som är december månads vinnare i ackordstävlingen som just nu pågår för Elektrikerförbundets medlemmar.

  • Ny 1:e vice ordförande och förhandlingschef vald

    Det extrainsatta Centrala Representantskap (CR) har nu valt Louise Olsson som ny 1:e vice ordförande och Mikael Pettersson som ny förhandlingschef. Därmed har Elektrikerförbundet nu en fullsatt ledning.