Fotograf: Anna Ledin Wirén

Delta i kostnadsfritt seminarium för att stärka skyddsombudens roll

Elektrikerna och Installatörsföretagen går samman och bjuder in till en heldag med fokus på att stärka skyddsombudens roll och samarbetet kring hälsa och säkerhet mellan skyddsombud, chefer och arbetsledare. Anmäl dig redan nu för att säkra din plats!

Publicerad:

För att stärka skyddsombudens roll och skapa bättre förutsättningar för samverkan kring hälsa och säkerhet mellan chefer, arbetsledare och skyddsombud, bjuder Elektrikerna och Installatörsföretagen in till ett kostnadsfritt seminarium. 

Få praktiska verktyg och hjälp att utveckla skyddsarbetet

Seminariet ger dig praktiska verktyg och inspiration för att utveckla ditt arbete med hälsa och säkerhet. Detta är ett unikt tillfälle för skyddsombud, chefer och arbetsledare att få ny praktisk hjälp, inspiration och verktyg som kan underlätta det dagliga skyddsarbetet på er arbetsplats. Om din arbetsplats saknar skyddsombud – ta gärna med någon som är intresserad av arbetsmiljöfrågor.

Du som deltar kommer bland annat att få ta del av planeringsverktyget årshjulet, en presentation av ett rapporteringssystem för tillbud och olyckor samt diverse material som rör hälsa och säkerhet. 

Seminariet hålls på följande orter och datum:

  • Halmstad – 14 november kl. 08:00-15:00, Byggnads
  • Örebro – 21 november kl. 08:00-15:00, Byggfackens hus
  • Umeå – 28 november kl. 08:00-15:00, Scandic Umeå Syd

Sista anmälningsdag är tre veckor före respektive seminarium. Platserna är begränsade, så se till att boka din plats så snart som möjligt! Du bokar din plats genom att klicka på knapparna här nedanför.

Anmälan för Hamstad 14 november

Anmälan för Örebro 21 november

Anmälan för Umeå 28 november

Program för seminariet:

  • Skyddsombudens roll och funktion – från lag till praktik
  • Årshjul, verktyg och andra verktyg – skyddsarbete i praktiken
  • Utbildningar ELBAM och rätten till AFA-stödet för ökad kunskap

Vi bjuder på fika 30 minuter före start samt lunch under dagen.

Du som deltar under någon av dagarna kommer att få träffa Niklas Enström, arbetsmiljöansvarig, från Elektrikerna samt Rickard Lindberg, arbetsmiljöexpert, från Installatörsföretagen.

Dessutom kommer lokala representanter från Elektrikerna samt ytterligare en representant från Installatörsföretagen att finnas på plats på respektive ort.

Uppdaterad: