Fotograf: Elmässan

Elektrikerna deltar på Elmässan den 16–17 oktober

Den 16–17 oktober deltar Elektrikerna på Elmässan i Stockholm. Förutom att Elektrikerna har en egen monter på mässan kommer vi att medverka genom att hålla i två seminarier. Elmässan i Stockholm samlar leverantörer, elektriker, installatörer och experter inom belysning, med över 200 utställare som visar upp sina senaste produkter och lösningar.

Publicerad:

Träffa Elektrikerna och prata med vår ordförande

I Elektrikernas monter kan du träffa både förtroendevalda och ombudsmän. Du hittar oss på plats N:09, intill Elscenen.

Elektrikernas förbundsordförande, Urban Pettersson, finns också på plats för frågor och samtal mellan klockan 13:00 och 16:30 på torsdagen den 17 oktober.

Elmässan har fri entré och hålls på Kistamässan i Stockholm. Mässan öppnar klockan 09:00 onsdagen den 16 oktober och stänger klockan 16:00 torsdagen den 17 oktober.

 

Registrera dig för gratis entrébiljett

Läs mer om Elmässan

 

Lär dig mer om arbetsmiljö och säkerhet – lyssna på våra talare

På Elscenen kommer talare från Elektrikerna att hålla seminarier under båda mässdagarna. Kom och lyssna på oss och lär dig mer om arbetsmiljö och säkerhet.

 

SEMINARIUM: Hur mycket är en elektriker värd? 

Den 16 oktober klockan 13:00 kan du lyssna till Denise Gartz, förtroendevald och ungansvarig i avdelning 1 inom Elektrikerna.

Under seminariet ”Hur mycket är en elektriker värd?” tar Denise upp ämnen som psykosocial arbetsmiljö och arbetsrelaterad mobbning. Denise har arbetat som elektriker i snart tio års tid och hon har varit fackligt engagerad i flera år.

Läs mer om seminariet

 

SEMINARIUM: Elolyckor – Död eller levande

Den 17 oktober klockan 13:00 kan du lyssna till Jonas Fjällström, förtroendevald i avdelning 20, och Niklas Katajamäki, regionalt skyddsombud och arbetsmiljöansvarig i avdelning 20.


Under seminariet ”Elolyckor – Död eller levande” pratar Jonas och Niklas om vad som händer i kroppen vid en strömgenomgång. De går igenom hur ström påverkar nerver, muskler och organ, och vad man ska göra om man får en stöt.

Läs mer om seminariet här

 

Uppdaterad: