Vinnare i ackordstävlingen

Vi gratulerar ackordslaget från Eitech i Luleå och ackordslaget från Henningsons El i Borlänge som är mars månads vinnare i ackordstävlingen som just nu pågår för Elektrikernas medlemmar.

Publicerad:

Vi gratulerar ackordslaget från Eitech i Luleå med ackordsansvarig Sebastian Settermalm, till vinsten och för en bra motivering:

”Chefen ångrar nog när han sa "Vi måste tänka på laget före jaget" när vi förhandlade om uppgör och extra ersättning istället för att mäta.”

Vi gratulerar ackordslaget från Henningsons El i Borlänge med ackordsansvarig Simon Back, de vinner med två ackordssedlar, till vinsten och för två bra motiveringar:

”Ackordsarbete främjar samarbete och planering. Ackordslaget vinner på att köra på ackord, firman också. Man lär sig alltid att planera sina arbeten så effektivt som möjligt och utvecklar sina färdigheter.”

”När man jobbar på ackord får man mer ansvar för det man gör, det höjer yrkesstoltheten och gör att man alltid strävar efter att bli bättre. Lagandan höjs då man har ett helt lag som tänker samma sak, vilket i sin tur gör att man höjer varandra."

Vill du delta i ackordstävlingen?

För att delta i tävlingen behöver du registrera minst 1 ackordssedel med mätt ATL-tid. Skicka in den via Ackordswebben och skriv en motivering till varför just du/ni mäter på ackord. Du kan vinna en minnesvärd kväll för hela ackordslaget!

Läs mer om tävlingen

Ladda ned infoflyer om tävlingen

Uppdaterad: