Information angående bonussystemet för serviceteknikerna på Stanley Security

Elektrikerförbundet har beslutat att säga upp bonussystemet den 1 februari 2017. Dagens bonussystem upphör den 31 april 2017. Förhandling är begärd om ett nytt bonussystem att börja gälla från och med 1 maj 2017.

Publicerad:

Under 2016 har ett nytt bonussystem gällt för servicetekniker på Stanley Security. Parterna har under året haft ett flertal förhandlingar och överläggningar om systemets regelverk och funktioner. Det kan konstateras att i flera av de centrala delarna i bonussystemet finns ingen samsyn om några väsentliga förändringar utan endast några mindre justeringar.

Elektrikerförbundet har därför beslutat att säga upp bonussystemet den 1 februari 2017. Dagens bonussystem upphör den 31 april 2017. Förhandling är begärd om ett nytt bonussystem att börja gälla från och med 1 maj 2017.

När mer information om det finns att tillgå kommer det kommuniceras via klubben och Navet. Frågor kan ställas till Riksklubben och företaget. Företagets kontaktpersoner kommer framgå på NAVET. Riksklubbens ordförande Robert Almerstam finns på företagets e-post.

Uppdaterad: