Första vinnaren i ackordstävlingen korad

Stort grattis till Peter Hollström och hans ackordslag från Oppunda EL som är den här månadens vinnare i vår ackordstävling!

Publicerad:

Just nu pågår en tävling i Elektrikerförbundet där vi varje månad utser en vinnare bland de ackordslag som har lämnat in ett tävlingsbidrag. Det vinnande lagets motivering löd "Många kockar kan göra en bra soppa. Tillsammans hjälps vi åt att höja elektrikernas lön!" och den motiveringen tyckte vi på förbundet var bra! De uppfyllde även våra övriga kriterier för att få tävla.

För att tävla registrerar du minst 1 ackordssedel med mätt ATL-tid. Skickar in den via Ackordswebben och skriver en motivering till varför just du/ni mäter på ackord.

Vinsten är en aktivitet som främjar sammanhållningen i ackordslaget, även arbetsledaren för projektet ska vara medbjuden. Minst 1 person från Elektrikerna ska vara med på aktiviteten för att främja samarbetet mellan ackordslaget och förbundet.

Vi ser fram emot vad Peter Hollström och hans ackordslag kommer att hitta på för aktivitet tillsammans med sina fackliga representanter.

Vill du också tävla? Läs mer om hur ni gör:

tävla

Uppdaterad: