Fotograf: Diana Oldenburg

Besök oss på Elfackmässan i Göteborg

Nu är vi på plats på Elfackmässan i Göteborg. I vår monter finns representanter från förbundet, ELQvinnorna och vår samarbetspartner HELP Försäkring.

Publicerad:

Elfackmässan pågår 9-12 maj och är Nordens största mötesplats för hela el- och energibranschen. Förutom att besöka Elektrikerna i montern så har vi också ett antal seminarium som du är välkommen att komma och lyssna på helt kostnadsfritt, så ta chansen om du är i området.

Vi startade idag med ett miniseminarium i vår monter där vår vice ordförande Per-Håkan Waern och Livs ombudsman Fredrik Ståhle diskuterade värdet av ett medlemskap i facket.

Vice ordförande Per-Håkan Waern och Livs ombudsman Fredrik Ståhle

Fotograf: Diana Oldenburg

Elektrikerförbundet anordnar också tre stora seminarium på stora scenen för Forum för el. Kom gärna och lyssna!

Varför finns det så få kvinnliga elektriker i elbranschen?

Vårt första seminarium "Varför finns det så få kvinnliga elektriker i elbranschen?" är ett seminarium som vill bryta ny väg för kvinnliga elektriker. Seminariet äger rum mellan 14:20-15:05 imorgon den 10 maj.

Läs mer om seminariet

 

Lansering av Trygga Eljobb

På vårt andra seminarium lanserar vi vår nya tjänst Trygga Eljobb, en tjänst där man kan hitta företag med kollektivavtal och certifierade elektriker. Seminariet pågår 14:20-15:05 på torsdag den 11 maj och leds av Martin Timell.

Läs mer om seminariet

 

Kan man förlora en miljon i pension?

Vårt tredje och sista seminarium på stora scenen är "Kan man förlora en miljon i pension?". Ett seminarium om betydelsen för pensionen av kollektivavtal och medlemskap i Elektrikerförbundet. Vi kommer även att lansera en räknesnurra där man kan kolla hur stor skillnad det gör för pensionen att jobba på ett företag med kollektivavtal.

Läs mer om seminariet

Varmt välkommen!

Uppdaterad: